Sommaren 2012 fick Patrik Sjöstrand ett roterande högtrycksmunstycke i sin hand. Då föddes grunden till vad som idag är APS Högtryck AB.

APS Högtryck AB är ett företag som främst gör högtrycksmunstycken i yttersta kvalitét. De ledord som driver APS Högtryck AB är kvalitét och 100% nöjd kund.

 

Kvalitét

APS Högtryck AB använder enbart de finaste rostfria materialen i sina produkter. Detta för att miljön som produkterna arbetar i kräver ett material som inte rostar och som ska tåla både yttre och inre påverkan av vatten. Alla produkter härdas för att säkerställa att de blir slitstarka och ska klara hårda tag. För maximal spoleffekt och minimalt slitage slipas alla produkter ner till tusendels precision. Det är vi, vad vi vet ensamma om på marknaden.

 

100% nöjd kund

APS Högtryck AB's målsättning är att alla kunder ska vara nöjda med våra produkter Därför lämnar vi en 100% nöjd kund-garanti på alla våra produkter. Det kan man läsa mer om under 100% nöjd kund.

Med ledorden kvalitét och 100% nöjd kund-garanti, tror vi på APS Högtryck AB att vi kan leverera en produkt som ingen annan aktör på marknaden kan.